Προϊόντα

Βλέπετε 1–12 από 116 αποτελέσματα

Εμφάνιση 9 12 18 24

2xYT Broth (Auto Induction Medium)

Αφυδατωμένη σκόνη για την παρασκευή 2xYT θρεπτικού χωρίς υπολειπόμενα στοιχεία, με γλυκόζη και άλφα λακτόζη για την αυτόματη επαγωγή της έκφρασης πρωτεϊνών υπό τον έλεγχο των επαγώγιμων προαγωγών IPTG στο Escherichia coli.

Agarose

Το GRS Agarose LE είναι μια τυπική αγαρόζη καθαρότητας μοριακής βιολογίας, κατάλληλη για όλες τις αναλυτικές και προπαρασκευαστικές ηλεκτροφορήσεις νουκλεϊκών οξέων και παρασκευής πηκτής/τζελ αγαρόζης. Επιτρέπει την ηλεκτροφόρηση τμημάτων 100 bp ως 15 kb, ανάλογα με το ποσοστό της πηκτής.

cDNA Synthesis Kit

Το Xpert cDNA Synthesis Kit παρέχει μια αποτελεσματική και γρήγορη μέθοδο για τη σύνθεση υψηλής ποιότητας cDNA από mRNA ή ολικό RNA.

cDNA Synthesis Supermix

Το Xpert cDNA Synthesis Supermix είναι ένα βελτιστοποιημένο mastermix που περιέχει την ιδανική συγκέντρωση oligo(dT) και random hexamer primers, dNTPs και Xpert Reverse Transcriptase (RNase H-), μαζί με αναστολέα RNase και αφαίρεση gDNA.

Ceramic glass stirrer with heating and probe port – F91T

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑΣ, ΤΥΠΟΣ F91Τ HOTPLATE STIRRER, ΚΩΔ. 601.0122.93, ΟΙΚΟΣ FALC ΙΤΑΛΙΑΣ Μαγνητικός αναδευτήρας με θερμαντική πλάκα, χρήσιμος για την προετοιμασία των δειγμάτων στα αναλυτικά εργαστήρια. Μεταλλική κατασκευή ανθεκτική στις χημικές ουσίες και στη διάβρωση.

Circulating cell-free DNA/RNA Purification Kit

Το κιτ απομόνωσης DNA/RNA από ελεύθερο κυττάρων κυκλοφορούν DNA παρέχει μια αποτελεσματική και γρήγορη μέθοδο για την απομόνωση υψηλής ποιότητας DNA και RNA από έως και 5 ml ορού ή πλάσματος. Το απομονωμένο DNA/RNA είναι κατάλληλο για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της qPCR και της αλληλούχησης DNA.

Digital overhead stirrer up to 20lt – AT-MD 20

Ψηφιακός εργαστηριακός αναμικτήρας, τύπος ROD STIRRER AT-MD 20, κωδ. 605.0150.20, οίκος Falc Ιταλίας  Ψηφιακός εργαστηριακός αναμικτήρας κατάλληλος για εργαστήρια και δουλειά ρουτίνας. Προσφέρει ομαλή εκκίνηση και αλλαγή της ταχύτητας ανάδευσης κατά την λειτουργία και συνεχόμενη λειτουργία. Προστασία υπερφόρτωσης και υπερθέρμανσης του κινητήρα. Οθόνη LCD

DNA loading Buffer Blue

Το διάλυμα φόρτωσης DNA (6x) είναι ένα προαναμεμιγμένο διάλυμα φόρτωσης σε ηλεκτροφόρηση γέλης αγαρόζης και πολυακρυλαμιδίου, που περιέχει μπλε της βρωμοφαινόλης και κυανό του ξυλενίου FF ως χρωστικές παρακολούθησης.

DNA Πολυμεράση Fast Hotstart

Η πολυμεράση Xpert Fast Hotstart DNA είναι ένα ισχυρό ένζυμο για γρήγορη ενίσχυση πολύπλοκων στόχων. Είναι κατάλληλο για την ενίσχυση δύσκολων στόχων με εξαιρετική ταχύτητα (2 sec/kb), απόδοση και ειδικότητα.

DNA Πολυμεράση Hotstart

Η πολυμεράση Xpert Hotstart DNA είναι μία χημικά τροποποιημένη hotstart Taq DNA πολυμεράση, με εξαιρετική απόδοση ενίσχυσης.

dNTP mix

Το GRS dNTP Mix είναι ένα υδατικό διάλυμα ισομοριακών ποσοτήτων (10 mM το καθένα) dATP, dCTP, dGTP και dTTP σε pH 7 για άμεση χρήση σε PCR, long PCR, RT-PCR, primer extension, σύνθεση cDNA, σήμανση DNA και αλληλούχιση DNA.

Exo/SAP Go – PCR Purification kit

Το κιτ καθαρισμού Exo/SAP Go – PCR είναι ένα κιτ ενζυμικού καθαρισμού PCR αντιδράσεων, που περιλαμβάνει Εξωνουκλεάση Ι (Exo I) και ανασυνδυασμένη Αλκαλική Φωσφατάση Γαρίδων (rSAP) σε βέλτιστη μοριακή αναλογία. Το Exo/SAP Go έχει σχεδιαστεί για την αποικοδόμηση των dNTPs και των εκκινητών σε ένα μόνο φιαλίδιο σε μόλις 5 λεπτά. Και τα δύο ένζυμα απομακρύνονται στη συνέχεια με θερμική απενεργοποίηση και το DNA είναι έτοιμο για αλληλούχιση σε 15 λεπτά.