Η «Ανάδρασις MED» Μονοπρόσωπη ΙΚΕ είναι  μια επιχείρηση που απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και τεκμηριωμένη εργαστηριακή εμπειρία, ικανό για να παρέχει επιστημονική συμβουλή και στήριξη στον πελάτη και τις ανάγκες του.

Η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση τόσο των πελατών όσο και των προμηθευτών μας.

Η εταιρεία μπορεί να προμηθεύσει με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας ερευνητικά και διαγνωστικά εργαστήρια, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν αντιδραστήρια, αναλώσιμα και μηχανήματα για κάθε εργαστήριο που ασχολείται με τις τεχνικές μοριακής βιολογίας, κυτταρικής βιολογίας, ανάλυσης τροφίμων, μικροβιολογίας, αναλύσεων νερού, εδάφους, κτηνιατρικών προϊόντων και άλλων συναφών ειδικοτήτων.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίες στο χώρο κατασκευάστριες εταιρείες και συνεχώς διευρύνουμε τα προϊόντα μας με βάση τις ανάγκες του πελάτη και τις εξελίξεις στην επιστήμη.

Η  «Ανάδρασις MED» παρέχει τεχνική υποστήριξη στον χώρο του πελάτη, άμεσα από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό καθώς και εκπαίδευση του χρήστη όπου αυτή κρίνεται απαραίτητη. Διαθέτει παρακαταθήκη ανταλλακτικών των μηχανημάτων για πολλά χρόνια όπως και ικανό απόθεμα πολλών προϊόντων για την άμεση εξυπηρέτηση.